„Во центарот на градот нудиме уникатно искуство, не само поради мирната тераса туку и поради најинтересните ентериери за ресторани,исполнети со пријатни звуци на џез музика и релаксирачки амбиент.

Вие нема да останете имуни на топлиот амбиент, гостопримливиот персонал и секогаш свежо подотвена храна.

Располагаме со капацитет од 120 плус 40 гости за организација на вашите евенти,прослави. За вашата свадба од соништата во интимен амбиент и многу изненадувања за младенците.

Нашите готвачи ќе се потрудат максимално професионално да излезат во пресрет на сите ваши барања. За групни прослави Мени од 1200 денари за подетални информации јавете се во ресторанот.“ , објавија од ресторанот Лајт Клуб.

Ресторанот Лајт Клуб  е лоциран на ул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.49 во Скопје.