Едноставна, а ефикасна вежба (видео)

Обратен планк - вежба излезена од рајот, телото ќе ви биде благодарно!

Обратен план е супер вежба за стомакот, нозете и задникот. Малку утринско потење не убило никого, па нема ни вас. Затоа на работа!

За да не филозофираме, еве видео преку кое ќе видите како се прави вежбата:

Вежбата е добра за стомакот, задникот, нозете, рацете, а што е најважно, тврдат стручњаците, се подобрува циркулацијата, а со тоа и метаболизмот. 

На работа!

Поврзани

Најнови вести

Коментари