OKTOBERFEST 2017 во Нови Сад:

Обезбедете си влезници на време!

Влезниците за фестивалот се во продажба по пат на мрежата Gigstix.

Новосадскиот „Oktoberfest" годинава ќе се одржи на 20 и 21 октомври во „Мастер центарот" на Новосадскиот саем. Меѓу потврдените учесници се бендовите „Хладно пиво", „САРС", „Orthodox Celts", „Love Hunters", „Амајлија" и многу други.

Влезниците за фестивалот се во продажба по пат на мрежата Gigstix.

Минатогодишниот „Oktoberfest" во Нови Сад го посетија 15.000 луѓе, а сите влезници беа продадени неколку дена пред фестивалот.

Минатогодишниот „Oktoberfest" во Нови Сад го посетија 15.000 луѓе, а сите влезници беа продадени неколку дена пред фестивалот.

Деталите на програмата и резервацијата на местата за седење можат да се видат на сајтот на фестивалот: www.oktoberfest2017.rs

Поврзани

Најнови вести

Коментари