Нови детали од монструозното злосторство – Билјана била убиена на својот роденден, пред 12 годишната ќерка!

Крвавиот пир кој се случил синоќа околу 18 часот во Панчево, се одиграл во станот на 4 спрат во зграда во Савска 10, пред очите на 12 годишното девојче, ќерка од првиот брак на убиената Билјана (30) и нејзината 20 дена стара ќерка од врската со Синиша Р.(50)

За убиството се сомничи нејзиниот 20 години постар партнер Синиша, кој наоводно после караницата, под дејство на алкохол со нож ја нападнал Билјана и и задал смртоносен убод во градите.
Нему му е одреднео задржување од 48 часа, а по 20 дена старото бебе веднаш дошле од цЦентарот за социјална работа.

Поврзани

Најнови вести

Коментари