Да го доведете вашето тело во форма до летото е императив за многумина, а мачката од следново комично видео на Редит може да послужи како инспирација за нив.

Мачката легна на грб на улица, ги потпре нозете на автомобилот и започна да прави стомачни.

„Ако продолжи со ова темпо, ќе има подобри стомачни плочи од маринците“, „Eye of the Tiger свири во позадина“, „Дали некој друг сака да ја праша што се обидува да направи?“ Се некои од коментарите за ова видео.