Ова мошне кусо, но мошне импресивно видео заборува за неверојатните закони на физиката.

Имено, надзорните камери во една продавница забележале необична сцена. Шише под влијание на гравитацијата паѓа на подот, но тоа не е се!

Откако ќе падне се отвора и благодарение на создадениот притисок се враќа на своето првобитно место. Како ништо да не се случило!

Погледете и сами што се случува, навистина е неверојатно: