Се чини неверојатно, но со помош на парацетамол или аспирин набрзо и најлесно ќе ги отстраните дамките од пеглата!

Се што ви треба е парацетамол или аспирин, крпа и една кубалка, пинцета.

Пеглата вклучете ја на максимум и исклучете ја опцијата за пареа. Со пинцетата, кубалката фатете го апчето за да не се изгорите и потоа тријте преку дамките, па пребришете со крпа. Додека го правите ова најдобро е прозорците да ви бидат отворени.

Звучи неверојатно, но навистина функционира. Погледнете!