Овој фраер од непознати причини решил да удира осило. А се почнало така што зел шише и почнал да удира по осило со него, испуштајќи звуци какви што можеме да чуеме во акционен филм.

Но идејата не завршила добро, а тоа може да се види и од видеото во прилог. Пред самиот крај кутриот лежи целиот испокасан и потечен.

Еве како изгледало се: