Несекојдневната сцена е снимена благодарение на безбедносната камера во близина, а во неа се гледа како мраз паѓа од кровот на зграда. И можеби ова не делува страшно додека не го изгледате видеото и не сфатите дека мразот паѓа врз автомобил, а возачот и совозачот буквално влакно ги дели од сигурна повреда или не дај Боже смрт.

Погледнете го ова неверојатно видео кое е жив доказ за тоа колку може секундата да ви го смени животот.