Не ви треба пегла: Испеглајте ја омилената кошула со помош на тушот во бањата! (ВИДЕО)

Ако по било каква случајност немате пегла при рака или пак едноставно не сакате да ја користите, треба да знаете дека дури и вашата омилена кошула може да ја испеглате и без неа, на сосема невообичаен начин.

Погледнете го трикот на познатиот Русин, кој дефинитивно ќе ви покаже кој е најоригиналниот и најлесниот начин за да си ја испеглате сами омилената кошула:

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари