Не губи време, овие четири вида жени први паѓаат

Кугар - Таа е малку позрела жена која можеби и веќе била во брак. Сака пари, но не повеќе од помлади момци кои ќе ги искористи само за секс. Таа е секогаш одлично средена, директна е и нема проблем да каже што сака. Овие жени полесно ќе ги најдете во баровите и рестораните отколку во клубовите, а ако сте доволно вешти може и да ги заведете во нивните канцеларии. За нив треба да сте дотерани и во добра физичка форма.

Чувствителна бивша девојка - Таа е девојка која се опоравува од лошо раскинување и е емоционално нестабилна. Може дури и да ја нечкате пијана како се обидува да го заборави оној што ја повредил, а пријателките ја тешат да го заборави. Ваква девојка ќе сретнете најчесто по баровите и дискотеките затоа што сите ќе сакаат да и ги тргнат мислите од бившиот. Ако сакате да ја освоите треба само да ја подигнете нејзината самодоверба и да бидете тој нежен и симпатичен дечко кој ќе и дава комплиметни.

Сексуална истражувачка - Таа сака да експериментира, да ја открива својата сексуалност и е спремна на се. Неретко овие девојки се во своите рани 20-ти години. Ако сакате да ја освоите мора да се покажете во креветот и да и ги испоните можеби и помалку чудните желби.

Девојка од моминска вечер - Таа не мора да е невеста или деверица, но во нивното опкружување се чувствува многу поопуштено. Со неа само треба да бидете доволно љубезни, а алкохолот дефинитивно ќе ви помогне.

Поврзани

Најнови вести

Коментари