Изневерена жена е способна на се:

Нашла искористени кондоми во автомобилот на сопругот и направила нешто злобно

Сигурни сме дека нејзиниот сопруг зажалил, а еве и зошто.

Сигурни сме дека нејзиниот сопруг зажалил, а еве и зошто.

Оваа жена во автомобилот на својот сопруг нашла искористени кондоми кои сигурно не ги користел со неа.

Тоа што го направила следниот пат најверојатно било прилично добра лекција за нејзиниот, сега веќе поранешен сопруг.

Американката ја дупнала амбалажата на кондомите со игличка на неколку места и потоа ги натопила во чили сос од лути пиперчиња. Потоа ја исчистила со хартија да нема остатоци и ги вратила на место во пакувањето.

Следел шок

Ми кажа дека ќе мора да оди до кај мајка му и тргна. Три часа подоцна ми се јави мојата најдобра пријателка и ми кажа дека "имала секс со момчето" и дека сега меѓуножјето ѝ гори како запалено.

Наскоро се појави и мојот сопруг кој самошто влезе дома стави кеса мраз на препоните. Ми кажа дека се истурил со нешто топло додека бил кај мајка му."

Тој ја изгубил сопругата, а таа пријателката. Не знаеа дека јас им го "зачинив" сексот, а секогаш кога ќе ги сретнам ги прашувам "Каде гори?" - Таа целата ситуација ја напишала на Фејсбук, а нејзината објава станала вирална по само неколку минути.

Поврзани

Најнови вести

Коментари