Алик Перез нарачала храна од еден ресторан за брза храна, а кога се обидела да го исече месото и да му даде на синот, нашла нешто прилично вознемирувачко.

„Фрустрирана сум. Нарачавме храна, меѓу која имаше и пилешко за мојот син. Додека се обидував да го нахранам, сфатив дека не се работи за месо, туку за похуван пешкир. Навистина вознемирувачко, напишала шокираната мајка, чија објава станала вирална.

„Одвратно и срамно. Постои прв пат за се, но ова е најлошиот прв пат. Се обидувам да се смирам“, додала Перез.