Мачката Били и свињата Вилбур се веројатно најслаткото нешто што ќе го видите денеска.

Тие се зближија на фармата на нивниот сопственик Џоди и станаа најдобри пријатели. Џоди има фарма во Канада, а нејзината љубов кон животните ја натера да се пресели од град во село со своите две мачки, куче и желка за да им даде малку повеќе простор.

Кратко потоа, таа одлучи да посвои прасе како милениче.

Џоди за медиумите изјави дека Вилбур наскоро се спријателил со Били и дека нивната врска е особено силна.

“Тие двајца станаа најдобри пријатели од почетокот. Тие само се сакаат, не знам како се случи”, рекол сопственикот. Често знаат да спијат заедно и да се гушкаат. Иако прасецот Вилбур станува се поголе, Џоди вели дека ќе го чува дома затоа што тој стана буквално член на семејството “, рече таа