Фото

Најлудиот надгробен споменик!

"Овде лежам јас, а читаш ти. Подобро да читам јас, а да лежиш ти" - дефинитивно го имаме победникот со најлуд надгробен споменик. 

Не е познато дали на покојниот Миле ова му била последна желба или некој од неговите потомци решил да се пошегува, но во секој случај ова е натпис кој дефинитвино насолзува очи. 

Од смеење, секако!

Поврзани

Најнови вести

Коментари