На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш побарал развод

На интернет кружи фотографија од девојка која ја оставил мажот откако му испратила фотографија.

Мажот бил воодушевен што ќе ја види сопругата по службениот пат од две недели, но ова не го очекувал.

Тој веднаш поднел барање за развод кога подобро ја погледнал фотографијата, а се тоа поради детаљ која и самата не го забележала.

Поврзани

Најнови вести

Коментари