Леонардо Хатавеј, 19-годишник кој живее во Лондон, ја поддржува својата мајка Лусен, која се занимава со гламурозен моделинг, толку многу што тој и креира профил на страната за возрасни „Onlynans“.

„Имаме неверојатна врска. Морам да го поддржам нејзиниот избор, исто како што таа го поддржува мојот. Кога ќе ме прашаат дали ја поддржувам, секогаш одговарам – зошто да не?”, рече Леонардо.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucene Duarte (@luceneduarte)

Нејзините фотографии веќе се објавени во списанија како Плејбој Португалија и ФХМ, а таа победи и на натпреварот „Мис Бумбам 2019“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucene Duarte (@luceneduarte)

Синот објасни дека креирал профил за неговата мајка на страната за возрасни со цел да и помогне во кариерата, но и во надеж дека ќе заработи повеќе пари за џепарлак затоа што сега ќе може да објавува разни содржини и ќе добива повеќе пари од претплатниците.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucene Duarte (@luceneduarte)