На Адријан Гаџа му израсна коса?

Сите знаеме дека Адријан уште во почетоците на својата кариера остана без коса, но благодарение на современите третмани, познатиот пејач денес повторно има фризура на својата глава.

Да бидеме искрени, ваквиот имиџ на пејачот и тоа како одлично му прилега.

A post shared by Adrian Gaxha (@adriangaxha) on


Убавина и здравје

Поврзани

Најнови вести

Коментари