На 15 години силувал дете (6): Верувал дека се извлекол, а потоа во затворот добил неочекуван цимер

Подоцна се утврдило дека Гери Мадершед цели три децении верувал дека се извлекол за силувањето на шестгодишно дете кое го извршил во 1980 година

Но на 50 години по кавгата со жената завршил во затвор и таму ја затекнал поранешната жртва која била на робија поради кражба.

Тој отпрва не го препознал, но подоцна сфатил дека тој е неговиот силувач и го пријавил на чуварите. Мадершед поради овој чин е осуден на 6 години, иако го негирал делото.

Во време на силувањето тој имал 15 години и требало да го чува детето кое го силувал. Пред самиот чин тој детето го опијанил и подоцна го натерал да молчи за нивната „мала тајна“.

Силуваното момче поради траумата тргнало по патот на дрогата, алкохолот и криминалот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари