Потстанарката Тиша Маклод која инаку работи како учителка ставила надзорни камери во спалната и дневната соба за да види што прават мачките додека ја нема, но и за да има доказ ако некој и провали во станот. И имала што да види.

Во станот и влегувал газдата кој не знаел дека има камери, ама знаел дека не е тука. Тој не само што и влегувал во станот, туку и ја мирисал постелината.

При една од посетите го „начекала“ другарка и која дошла да ги нахрани мачките.
@tyishamacleodLet’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦♬ Oh No – Kreepa

 

И рекол дека дошол тој да ги нахрани иако учителката всушност тоа не го побарала од него.

@tyishamacleodI did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage♬ original sound – Tyisha Macleod

 

Девојката видеата од „посетите“ ги објавила на ТикТок и открила дека го пријавила во полиција, а најавила и дека бара нов стан за да се пресели.