Моника Белучи туку што објави топлес фотографија


„Ретроспектива“, напиша италијанската актерка, под фотографијата која заработи преку 90 илјади срценца и безброј комплименти.

Кон крајот на деведесеттите Моника Белучи позираше пред објективот на познатиот италијански фотограф Фабрицио Фери.

За истиот магазин Белучи се слече и во 2011 година.

„Немам проблеми со свето тело. Во секој случај, никој не е совршен, а сите треба да се помириме со тоа“, рече тогаш.

Поврзани

Најнови вести

Коментари