Моќен говор на Опра Винфри на доделување на Голден Глобс, ќе ве остави без зборови!

"Сакам сите девојки кои гледаат овде сега за да знаат, дека еден нов ден е на хоризонтот. И кога тој нов ден конечно ќе помине, тоа ќе биде поради многу прекрасни жени, од кои многумина се овде во оваа соба вечерва и некои прилично феноменални мажи, борејќи се напорно за да се осигураме дека тие ќе станат лидери кои нè однесат до времето кога никој никогаш не може да каже "повторно".

Опра Винфри ја прифаќа наградата Сесил Б. де Мил од 2018 година. „GoldenGlobes".

Поврзани

Најнови вести

Коментари