Поразлично искуство

Мистеријата е решена: Еве зошто мажите толку го сакаат аналниот секс

Аналниот секс им е возбудлив на мажите од самата помисла на него, а повеќето од нив мечтаат некогаш и да го остварат. Ова се трите главни причини зошто е тоа така.

Поразлично искуство

Аналниот секс е сосема поинакво чувство од вагиналниот секс. Тоа е нов, егзотичен зачин на сексуалниот живот. Мажите не би го посакувале аналниот секс толку многу, ако тој беше нешто кое сите парови редовно го практикуваат.

Не е секогаш достапен

Аналниот секс не е нешто што е дел од секоја љубовна игра. Мажите силно го посакуваат и фантазираат за него затоа што спаѓа во „бонус".

Табу

Иако не е чуден, за повеќето луѓе аналниот секс и понатаму претставува табу тема. Не е толку шокантен, но е доволно табу тема бидејќи нее вообичаен дел од сексуалниот живот на паровите. А, тоа што делува „забрането" веднаш станува и попривлечно.

Поврзани

Најнови вести

Коментари