Меланија Трамп го шокираше светот од парите кои ги заработува...

Не е необочно познатите да заработуваат на ваков начин но е необично кога тоа го прави Првата дама на САД, наведуваат американските медиуми.

Откако мажот и стапи на должност претседател на САД, Меланија Трамп заработила стотина илјада долари врз база на договор со агенцијата "Geti imidžiz", кои водечките медиуми индиректно платиле на семејството Трамп, објавил En-Bi-Si njuz.

Неодамна објавениот финансиски извештај на претседателот Доналд Трамп открива дека Првата дама 2017 година заработила најмалу 100.000 долари од агенцијара "Geti imidžiz" за употреба на некои од 187 слики на семејството Трамп, сликани меѓу 2010 и 2016 година.

Спрема соопштението за приходите на претседателот, заработувачката на Меланија Трамп 2017 година заведена е ставка која се движи од100.000 до милион долари.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари