Бик

Мажот бик ќе ве изненади и тогаш кога нема пари. Тој е духовит, чувствителен, емотивен и романтичен. Со него ќе доживеете најубави моменти.

Рак

Ракот е неверојатно романтичен и нежен. Тој за вас ќе направи се. Секогаш ќе ве става на прво место.

Лав

Мажот лав секогаш ќе ве опсипува со романтика и подароци. Сака да има конкуренција, бидејќи тоа му дава мотивација уште повеќе да се докажува, па затоа ќе се чувствувате како кралица покрај него.

Вага

Тој ќе ви приреди незаборавни моменти. Сака да зборува за уметноста, животот и љубовта. Секогаш ќе ве изненадува со ситници.