Јована Новаков позната како Шмизла, поранешна учесничка на „Парови“, минува низ пекол и сега реши да сподели со јавноста!

Имено, откако му рече „Да“ на својот вереник, само што го напушти шоуто, таа вели дека не се ни надевала дека ќе ја следат такви монструозни работи.

Јована за српските медиуми сега обелодени дека ја раскинала свршувачката со своето момче Урош, со кого купила и куќа, а и си го испланирала животот. На венчавката кум на венчавката требаше да биде Ненад Маринковиќ Гастоз , нејзиниот најдобар пријател.

Таа вели дека Урош ја нудел на разни мажи, како и дека и испраќал приватни слики, но и дека нудел и „тројка“.

Јована ја раскажува својата страна на приказната, многу потресена, тажна и истовремено лута, бидејќи тој бил некој со кого сакала да го помине својот живот:

– Така, кога излегов од ријалити немав идеја за ништо …. Отидов во селото да разладам малку од сè и таму почнав да добивам слики од мажи, каде што тој ги испраќал (Урош) моите голи слики , што ги имаше само тој и каде нуди тројки со мене – ја започна својата приказна Шмизла за Србија денес и додаде:

– Не верував во тоа, но од ден на ден сè повеќе луѓе ми пишуваа, некои со уцени за да не ги пуштаат во јавност сликите. Тогаш започнав да го преживувам пеколот и да верувам во него. Потоа го оставив, неговиот одговор за тоа беше „да и што ќе ми направиш?!’ Како што е познато, куќата ја купивме заедно, тој, се разбира, како и секој „господин“, се откажа од сè и од долговите и заемите … – рече Јована, и додаде:

– За сето тоа позајми пари од моите пријатели. Сето ова додека бев во ријалити. Не плаќаше сметки за ништо, им должеше пари на сите страни и рече дека не го интересира тоа, иако имав во договорот дека месечно да зема дел од хонорарот од Парови … На никој не му е јасно каде потрошил толку пари.

Таа рече дека тој и создал пекол и психички ја уништил неа и нејзиното семејство.

Еве дел од пораките кои ги добивала