Исповед:

Мажите со мали пениси пружаат најдобар орален секс!

Научниците тврдат дека просечниот пенис е долг меѓу 12 и 16 сантиметри. Секако, има многу варијации во големината, а јас наидов на сопственикот на веројатно најмалиот пенис во светот!

Научниците тврдат дека просечниот пенис е долг меѓу 12 и 16 сантиметри. Секако, има многу варијации во големината, а јас наидов на сопственикот на веројатно најмалиот пенис во светот!

Нормално, не го измерив иако имав желба да го направам тоа, но во ерекција беше долг како мојот палец, значи околу пет сантиметри.

Прв шок

Долго време излегувавме и многу ми се допаѓаше, па едвај чекав да спиеме заедно. Акцијата се одвуваше во мртов  мрак, но дури и во темница кога се соблече ми беше јасно дека овој секс ќе биде поразличен од се на што досега сум навикната. Сепак, решив да се не откажам.

Дали влезе?

Ова е најлошото прашање кое што можете да му го поставите на маж со микро пенис и едвај се воздржав да не го прашам. Имавме секс повеќе пати. Во повеќето случаи не знаев дали веќе сме во акција или се уште се загреваме. Се убивав од правење на Кегеловите вежби, ги правев и за време на сексот и затоа воглавно не чувствував ништо. 

Има пози кои се добри, само треба да знаеш како да се наместиш

Нормално, ниту една не е одлична, во во мисионерската поза не чувствуваш апсолутно ништо. 

Уживав во аналниот секс

Тоа е всушност позата во која можев да сметам на некое уживање. Пред него, секој обид за анален секс ми беше болен, а со него чувстував само уживање. без грам болка. 

По прв пат уживав во оралниот секс

Мажите со мали пениси пружаат најдобар орален секс! Само толку имам да кажам...

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари