За овие жени само едно е сигурно, никогаш не ги оставаат мажите рамнодушни. Тие се фатални за секој маж, полни самодоверба и можат да го имаат кого и да посакаат.  Мажите не можат да им одолеат.

Лав

Лавиците се полни со самодоверба и дури и да не се, тоа никогаш нема да го забележите. Затоа тие се магнет за мажите додека одат, се однесуваат и зборуваат како кралици кои поседуваат се. Не очекуваат ништо помалку од посилната половина која едноставно копнее да ги исполни соништата на оваа силна жена.

Затоа што лавицата секогаш знае што сака, кога и како. Таа не се срами, не се крие и не поцрвенува. Настапува од тронот, обожава да е во центарот на вниманието и тоа е она што неодоливо ги привлекува мажите.

Исто така, отвореноста на овие дами, нивната невоздржаност и ведриот дух го интригираат секој маж, колку и да го плаши. Едноставно е шармиран од Лавицата, само прашање е дали ќе го покаже тоа или не.

Скорпија

Таа е концепт на жена – сензуална, флертувачка, со продорни очи кои се незаборавни, огнени и страсни во кревет, би можеле да ја претставиме Скорпијата како сон на секој маж. Таа зрачи со сексипилноста со која се истакнува исто како и нејзините облини и сите женски атрибути со кои е обдарена. Тоа не значи дека е навредливо, напротив.

Со многу софистициран вкус за убавина и пред се за еротика, Скорпијата знае дека голотијата е едноставна и се сведува на шминка и облекување, имитирајќи ја „девојката од соседството“ за која знаеме дека е машки сон.

Сепак, оваа жена е искрена и многу посветена во љубовта, па затоа одмаздата за неверството му е прилично горчлива. Ќе чека со години, но ќе се одмазди со тоа што ќе ве удри таму каде што сте најтенки.

Стрелец

За разлика од фаталните Лавици и лутите Скорпии, жената Стрелец е духовита, гушкава и разиграна. На мажите им приоѓа како пријатели кои едноставно ја обожаваат додека не сфатат дека ја сакаат како сопруга, а не како сестра.

Дамите Стрелец се исклучително згодни, убави и привлечни. Нивниот авантуристички дух го тера мажот да ги оствари своите соништа, па затоа оваа дама му влегува под кожа, така што животот без неа е бесмислен. Таа е радосна и жива, за неа нема никакви пречки или проблеми.

Иако изгледа незрело и неодговорно, жената едноставно не го сфаќа животот премногу сериозно и се труди да ужива во него. А кој не го сака тоа покрај нив?