Маж се фрлил од зграда, деца со часови играле покрај телото: Сцена како од хорор филм во Русија! (Видео)

Засега, идентитетот на човекот е непознат и дали е извршено самоубиство

Чудо предизвикува фактот дека телото лежи оставено на бетон и нема полиција во близина.

Неидентификуван маж, наводно рипнал од прозор од пети кат од зграда во Екатеринбург, а покрај неговото тело играле деца, пренесуваат локални медиуми, пишува лајф.ру.

Телото лежело на бетон прекриено со црна фолија. Засега, инентитетот на човекот е непознат и дали е извршено самоубиство. А чудење предизвикува фактот дека телото лежи оставено на бетон и нема полиција во близина.

Поврзани

Најнови вести

Коментари