32 годишна жена од Англија признала дека е ненаситна кога станува збор за сексуалните односи со мажите, па поради тоа и се одлучила да тргне во авантура со својот комшија.

-Имам 32 години и сум во брак 7 години. Тешко ја поднесувам љубомората на мојот сопруг, а деца се уште немаме. Редовно водиме љубов секое утро пред работа, но она кое ми пречи е неговата константна љубомора. Сите неговите пријатели ме сакаат до нив и тоа го збеснува. Во една прилика мојата пријателка ме запозна со заеднички сосед кој е постар од мене 16 години. Секогаш сум сакала постари мажи, вели таа.

Таа и додава дека тој веднаш и се допаднал бидејќи бил висок, со седа коса и младолик.

-Тој никогаш не се оженил. Додека седев со него и разговарав решив да им се препуштам на страстите и почнаве да се допираме. Потоа отидовме на прошетка покрај реката и застанавме покрај една грмушка. Тогаш почнавме страствено да водиме љубов. Се гледаме често и секогаш се среќаваме покрај реката, во близина на истата грмушка, завршува таа.