Масата била од стакло, а таа во прекратка сукња: Водителката заборави дека не смее да го прави ОВА (ВИДЕО)

Убавата водителка Костанца Калабрезе покажала премногу, но со тој потег преку ноќ станала популарна и надвор од Италија.

Веројатно не ни помислила дека благодарение на стаклената маса, таа со раширени нозе ќе стане планетарна сензација и дека милиони луѓе ќе дознаат за неа.

Во продолжение погледнете го видеото со убавата водителка Костанца Калабрезе ...

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари