Марина Довгал Симовиќ е Русинка од Казахстан која има 36 години и има три деца, омажена е во Цетиње каде живее 10 години.

Марина често објавува атрактивни фотографии, но и видеа на интернет, а некои од нив ја има како цепи дрва во бикини.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina (@dovgalsimovic)

Изгледот на Марина ја привлече јавноста, а таа вели дека не и се грижат негативните коментари.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina (@dovgalsimovic)

– Благодарам на сите кои се нерамнодушни кон мојата страница и испраќаат слики едни на други, дури и на мојата свекрвата! Тоа ми ја крева статистиката на Инстаграм! Се разбира, полесно е да се види сè, од каучот или кафулето и да се зборува за тоа како треба да живеат жена и мајка на три деца и што треба да прават. Ако сакате да ми дадете совет, напишете ги на 100 евра и дајте ми ги, со задоволство прифаќам! Кучињата лаат, караванот си врви! – напиша неодамна Марина.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina (@dovgalsimovic)

Марина завршила економски факултет, а во моментов полага испити на Академијата за спорт за личен тренер.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina (@dovgalsimovic)