Марија Шерифовиќ збесна на сред емисија – викаше на цел глас

Марија Шерифовиќ во последното емитување на Емисијата „Ѕвездите на Гранд“  во саботата почна да вика и да се дере на цел глас.

Таа била бесна поради тоа што останатите членови од жирито дале гладови на кандидат кој не бил квалитетен, но затоа Снежана Џуришиќ и даде шанса, а Марија почна да вика колку ја држи глас.

Погледнете како изгледаше снимањето:

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари