Децата никогаш не се двоумат да кажат што мислат, а сè што чувствуваат јасно се гледа на нивните лица.

Ова бебе е вистински пример за тоа: откако за прв пат ѝ ги ставија очилата, со кои јасно можеше да види околу себе, изразот на лицето го обиколи светот и воодушеви милиони луѓе.