Ќерката на Мадона и Карлос Леон, Лурдес Леон пропагира слобода за жените со своето тело да прават што сакаат, па така веќе подолго време одбива да се депилира и мошне експлицитно покажува како изгледа нејзиното тело во природно издание.

Оваа 24-годишна девојка без проблем го прави тоа, додека на многумина не им се допаѓа таквиот начин на истакнување на телото и сметаат дека нејзиното однесување е одвратно.

Последната фотка со која Лурдес привлече внимание е онаа со мајка и Мадона, под која кралицата на попот напишала: „Како парчиња од вашето срце кои одат надвор од вас!“