Жителката на Лондон, Аби Бела, тврди дека конечно пронашла вистински љубовник во триесеттите години од животот.

Но, со таа разлика што нејзината љубов, како што вели, е од друга планета односно вонземјанец. Аби за британските медиуми откри дека неодамна била киднапирана од група вонземјани, по што открила дека е со „идеална бранова должина“ со еден од нив.

„Вонземјаните ме киднапираа влечејќи ме во мојот стан низ прозорецот од мојата соба додека спиев. Со еден од нив станав сродна душа и јас го сакам – вели Аби.

Со цел да ја одржи врската со вонземјанинот, Аби купила кукла што за да ја потсетува на него во секој момент.

– Се надевам дека ќе бидам пионер во нормализацијата на односите со вонземјаните и дека мојот однос со еден од нив наскоро ќе стане нешто нормално – вели оваа необична жена.