Љубовна приказна за модерна Пепелашка во божиќна реклама

Периодот на празнични реклами започна. Британските продавници Debenhams ја промовираа новата божиќна реклама, со која повторно ја оживеаја сказната за Пепелашка. Рекламата ги потсетува потрошувачите дека со помош на божиќната магија сѐ е можно и дека секој човек ја пронаоѓа сопствената сказна.

Поврзани

Најнови вести

Коментари