Болно за гледање (видео)

Лактот и пукна дур да трепнеш

Двете девојки се туркаат на рака, додека околу нив присутните навиваат. И се ќе беше само обично туркање на рака, ако во еден момент лактот на едната девојка не и пукнеше како да е од стакло. 

Видеото е навистина болно дури и само за гледање:

Поврзани

Најнови вести

Коментари