Кумата фатена на дело - Нина што правиш, тоа не е твојот сопруг!

Девојката се вика Нина, но момчето до неа не е нејзиниот сопруг! Затоа ова видео за само 24 часа го имаат прегледано 1,4 милиони луѓе!

Нина така станала ѕвезда на ЈуТјуб, а засега не е познато како нејзиниот сопруг реагирал на ова. Во оваа незгодна ситуација ја фатил нејзиниот кум и сминката ја ставил на интернет.

- Кој е тој човек? Тоа не е твојот сопруг, нели? Дечко, не си ти виновен, вели кумот додека снима, а љубовникот се обидува да се сокрие...

- Јас сум Џејмс, нејзиниот кум, а ова е Нина, сопругата на мојот најдобар пријател, му вели тој на непознатиот маж, а потоа им посака добра ноќ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари