Вознемирувачко видео

Кревајќи тегови му пукнала раката!

Ерменскиот натпреварувач Андраник карапетијан за време на ОИ во Рио доживеал ужасна повреда

Кога се обидел да крене тежина од 195 кг му пукнал зглобор од раката и доживеал страшна скршеница, па среде ужасни болки бил изнесен од арената. 

Тој инаку е европски шампион. 

Погледнете го видеото:

Поврзани

Најнови вести

Коментари