Оваа несекојдневна сцена е снимена во Египет и во видеото кое се шири по социјалните мрежи се гледа како група луѓе спасува крава која паднала во вода. За да ја спасат тие ја врзале со јаже, а еден од луѓето дури и скокнал во водата.

Она што не го очекувале е дека исплашеното животно ќе ги нападне откако ќе биде извадено надвор, односно на брегот.

Како изгледала оваа од далеку урнебесна сцена, погледнете: