Комшиите на оваа девојка од Тик Ток четири дена биле прегласни и иако таа не сакала да биде дежурното „мрчало“ и да ги опомене, на крајот сепак го сторила тоа.

Напишала едно фино писмо каде што на фин начин ги замолила малку да ги смират страстите.

– Би ве замолила да го одвоите креветот од ѕидот. Навистина ми е тешко да спијам со таква врева, напишала во писмото што им го оставила под вратата.

Во меѓувреме отишла да го шета кучето, а кога се вратила имала што да види. Коверт со извинување од соседите. Како бонус добила и подарок картичка за кафе.

Не е тешко да се биде фин.

@victoriahuneidi29ik it’s spelled noise it was too early #fyp #starbucks #OverShareInYourUnderwear

♬ Gypsy Woman (She’s Homeless) – Basement Boy Strip To The Bone Mix – Crystal Waters