Погледнете ја вистината во очи

Компатибилност во сексот: Како си одговарате под јорганот?

Можеби совршено се согласувате, но кога станува збор за сексот, какви ви се односите?
Ппостојат луѓе кои имаат одлична врска, но под јорганот никако неможат да најдат заеднички јазик.

1. Сексот речиси никогаш не е спонтан

Меѓусебно заведување, што е тоа?

2. Неприлагодено либидото

Тој сака да има секс 5 пати неделно, а вам ви е доволно само два пати неделно, а тоа веќе станува фрустрирачки.

3. Ретко кога сте напалени во исто време

Кога сте вие напалени, тој е зафатен, и обратно.

4. Кај вас не постои поза во која и двајцата уживате

Со други зборови, во било кое време во текот на сексот, еден од вас не може да ужива.

5. Не можете да замислите секс без вклучен телевизор

На кој не е фил за возрасни кој може да ги зачини работите, туку некоја серија или спортски натпревар.

6. Не можете да го усогласите ритамот

Секој пат кога ќе најдете поза и ритам во кој ви одговара и во кој уживате, одеднаш тој го сменува и целосно го уништува моментот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари