Кога ќе загуби некој на квиз обично е нерасположен, но речиси никогаш немаме видено агресивно однесување. Но овој натпреварувач беше толку изнервиран што неговите противници се јавија пред него и го победија

Неговото несоодветно однесување стана хит на социјалните мрежи, а на видеото се гледа како тој  фрла со чаша вода, го урива пултот и го напушта сетот.

Водителката се обиде да продолжи со шоуто, но кога во позадина сè уште се слушаа звуци на кршење, таа сепак реши да престане да снима и најави реклами.

Патем, во квизот „Gettu Betur“ („Погоди подобро“), се натпреваруваат два тима составени од средношколци или студенти, а ова момче се  изнервира што противниците се јавија пред него и дадоа точен одговор на прашањето, со што си обезбедија победа.