САМО 16% ЕВРОПЈАНИ ЈА ИМААТ, ЗАТОА ШТО ТАА Е ПЛАВА КРВ

Кој е одговорот за тајната над човечкиот код: RH негативната крв е вонземјанска

Дали имате RH негативна крвна група, или познавате некого што ја има... тоа се појави кои немаат објаснување во системот на природата кој човек го познава, и стануваат мит за појава која се припишува на вонземски извори.

Постојат разлики помеѓу луѓето со RH позитив, и RH негатив крвна група, и тоа науката го констатирала. Ако разликата е небитна, не би се ни нагласувала и научно проучувала. Но, разликата е поголема отколку што тоа само изгледа, бидејќи оние кои имаат RH негативна крва група се убедливо малцинство во светот, распоредени се на мали и точно дефинирани територии, спојот и создавање потомци помеѓу двете крвни групи до скоро беше ризична појава, а најпосле негативните се и интелектуално доминантни. Значи, сепак не била мала разликата.

Дали негативната крвна група е само хемија, или е остаток од нашите пра-претци кои дошле на земјата од вселената и се населиле тука. Ако само погледнете на ислутрацијата подолу, ке го видите арспоредот на луѓе родени со RH негативна крвна група, и ке забележите дека се тие речиси целоно распоредени по средината на земјината топка, од почеток до крај на светската мапа.

Зошто луѓето со RH негативна крвна група имаат висок коефициент на интелигенција? Зошто тие се чувствуваат како да се поразлични во споредба со другите? Многу мистерии се кријат во здравјето на човекот токму во крвта и ДНК. Дури 85 насто од луѓето имаат мајмунски ген кои се нарекува резус фактор (RH factor) а го добил името по Резус мајмунот, кај кого за прв пат е откриен овој ген. RH негативната крвна група е отпорна на многу болести, па дури и на вирусот ХИВ тврдат научниците.

Научниците правеле испитувања за да ја најдат разликата меѓу RH негатив и RH позитив.

Сознанијата биле шокантни. Луѓето со RH негатив се со надпросечна интелигенција, видовити, имаат пониска температура на телото, поголема чувствителност на топлина и сончева светлина, не можат да добијат трансвузија од RH позитивен донатор, имаат црвенкаста или плава боја на коса, зелени или темно кафени очи! Некои од нив дури имаат и додатни пршлени или ребра!

Негативната крв не го наследила оригиналниот еволутивен пат, туку како некој да извршил некоја интервенција од друга страна. Во тоа се крие и објаснувањето за напредната ДНК.

Во Ирак се пронајдени 18.000 сумерски глинени табли кои јасно го идентификуваат оној кој гентски го модифицирал човечкиот род, а неговото име е Анунаки. Неговиот симбол се две испреплетени змии, кои ја претставуваат двоструката спирала на човечката ДНК, која до денеска се користи како симбол и во медицинската професија.

Аннунаки е интелегентна и високо технолошки развиена цивилизација на рептили од планетата Нибиру која има елипсоидна орбита, се вели од поклониците на оваа теорија. Според нив земјата е нивна колонија по последните десетина илјади години – односно по големиоп потоп во кој исчезнуваат Атлантида и Лемурија.

И покрај тоа што сите религии во светот ја кријат вистината, Анунаки нас не создал преку генетски инжинеринг и тоа физички и емотивно слични. Молекуларните биолози утврдија дека човечката ДНК има 25.000 гени кои се состојат од над 3 милјарди хемиски бази. Се претпоставува дека 27% од нашата ДНК е непотребна, односно нефункционална!
Ова шокантно откритие ги натера научниците да поверуваат дека можеби нашиот генетски код е напишан од страна на некој вонземски програмер, кој напишал две верзии на нашиот генетски код, голем код и основен код.

Население RH - RH +
Европско потеколо 16% со негативна - напроти 84% со позитивна крвна група
Афричко потекло 0.9% наспроти 99.1%
Останати 0.1% наспроти 99.9%

Ова натерало многу научници да сметаат дека нашиот генетски код е напишан од некој вонземјанин програмер кои напишал два вида – основен и велики код.

Нашата нефункционална ДНК е скриена и заспана, па само нашиот оновен код функционира. Податоците покажуваат дека нашиот генетски програмер намерно го оневозможил функционирањето на голем број гени и ни оставил да користиме само 3% од нашата ДНК!

Често слушаме како членовите на кралските семејства стапуваат во брак со роднини. Дури и принцот Филип, сопругот на Елизабета II е нејзин роднина од второ колено. Иако обичните смртници го исмејуваат нивното непрекинување на инцест, тие многу добро знаат што прават. Сите припадници на кралското семејство имаат RH негатив и по никоја цена не се мешаат со останатите 85% мајмунски ген.

Токму поради тоа хемофилијата се нарекува кралска болест, бидејќи се создава со мешање на RH негативна крвна група и RH позитивна крвна група. За да се спречи оваа болест, браковите помеѓу роднините се забранети со закон. Научниците докажаа дека кога некоја жена со RH негатив остане бремена со партнер со RH позитив, нејзиното тело го одбива и убива плодот, па затоа постои и медицинска интервенција.

Фразата „Сина крв" доаѓа од RH негативна крвна група, бидејќи кога оксидира станува сина. Оваа крв е на база на бакар додека останатите се на база на железо, како што се тврди затоа оваа крв при коагулирање добива плавкасто-зелена боја.

Дека крвната врска е важна, зборува и податокот дека сите американски претседатели се во блиски или далечни роднински врски, а дел од оваа елитна фамилија се и многу познати личности како што се Хју Хефнер, Мадона, Мерлин Монро, Бред Пит, Том Хенкс, Селин Дион, Барак Обама, Бил Клинтон и многу други.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари