Видео

Кога кумата ќе ја засени невестата!

На свадбата сите гледале во кумата како меша со задникот додека игра, и која, за жал, ја засенила невестата...

И ако не ви беше доста од мешањето на кумава, еве и една сваќа... 

Поврзани

Најнови вести

Коментари