Бегај, бегај

Кога гуска ќе нападне полицаец!

Ова опасно животно го нападнале полицаецот кој едвај спасил жива глава!

Најинтересно од се дека полицаецот после нападот рекол дека виновни се група мажи кои побегнале, без да знае дека целата сцена е снимена од безбедносните камери. 

Видеото за кратко време станало хит, а гуската го нападнала зашто бил близу до нејзините младенчиња па стравувала за нивната безбедност.

Поврзани

Најнови вести

Коментари