Урнебесно видео

Кога детето ќе се "напне" заради шопингот на тато и мама

Ова преслатко девојче го освои интернет просторот со својата искреност.

"Гладна сум и нервозна и сакам да одам нешто да јадам, луѓе поважно ми е здравјето од вашите панталони", луто им се обраќа, веројатно на своите родители кои биле во шопинг. Нејзе тоа очигледно воопшто не и се допаднало, впрочем, погледнете и сами:

Поврзани

Најнови вести

Коментари