Ќе почива покрај својот син…

Познатата хитмејкерка Марина Туцаковиќ починала на 19 септември во 67. година.

Како што е наведено на сајтот “ЈКП Погребални услуги“, Марина ќе биде погребана во среда 29. септември во 12 часот на Новите гробишта во Белград.

Инаку, последната желба на Марина била да биде погребана покрај својот син Милош на Новите гробишта, а не во Алеја на заслужни граѓани.