Камила: Чест ми е што ќе бидам кралица

Кралицата Елизабета и` одобри на војвотката Камила да и` биде доделена титулата кралица откако принцот Чарлс ќе стане крал, со … Продолжи со читање Камила: Чест ми е што ќе бидам кралица